torsdag 4 augusti 2011

Det här kändes ovant..

Inga lightprodukter, bara hederliga vanliga, utan massa tillsatser! Så ska jag äta och det kändes mycket ovant att inte leta efter den med minst fett, light superslim m.m.

4 kommentarer:

Cee sa...

Hej!
Hittade hitt för ett tag sedan men har inte skrivet något till dig föräns nu. Gillar din blogg snygg. Själv skall jag ta tag i mina sista kilon med hjälp av LCHF om jag kommer in i det gjorde det för någon vecka sedan startade men det höll 5 dagar sen frossade jag i kolhydrater igen mm ja ända ursäkten är att det är semester ännu men jag provar igen nu. så får vi se skall bli skoj att följa din väg ner kram Cee

Cinderella sa...

Det blir jättebra tror jag!

Träningsglädje sa...

jag tror också på riktiga produkter istället för light. precis som jag tror på att äta en hambakt chokladkaka med riktiga grejer istället för köpt kaka med massa e-nummer om man skulle behöva välja. det är saker som kroppen känner igen och som är snälla, som inte påverkar vårt interna system och ställer till det rent endikrinologiskt.

Tom sa...

Tom's straight-ahead way to deal with wellbeing and nourishment to advance weight the board and sound maturing is the basic answer for the pattern of developing world corpulence and interminable sickness.